tala fou

Faʻatasi ai ma le faʻaauauina o le faʻalauteleina o le toe fuataʻiga o togafitiga faafomaʻi, i le suʻesuʻeina ma le togafitiga o tagata mamaʻi faʻamaʻi, faʻamalositino galuega toe faʻaleleia ua faasolosolo malie lava ona avea ma se fesoʻotaʻiga taua i le togafitiga o gau. o le fa'aogaina o vae ma fa'avae se mafutaga lelei tausima'i-ma'i.E taʻitaʻia ai tagata maʻi e galulue faʻatasi ma le aufaigaluega faafomaʻi i le vave faʻaleleia o faʻamalositino i tagata mamaʻi e faʻamalolo gau, ma le toe faʻaleleia o lima o manuʻa ma le soifua maloloina o le tino ma le mafaufau o loʻo faia uma se sao lelei.

O le sini autu o togafitiga gau o le toe faʻafoʻisia lea o galuega.Orthopedics o loʻo faʻatinoina faʻataʻitaʻiga toe faʻaleleia pe a uma le faʻalavelave ma le taotoga e puipuia ai le faʻaleagaina o ponaivi, sooga, maso, ma gaʻo vaivai, ma faia se sao malosi i le faʻaleleia o le toe faʻaleleia o galuega.Lelei po'o le leaga le toe fa'aleleia o galuega ma fa'amalositino vave fa'aleleia Fa'atino se mafutaga vavalalata O fa'atinoga vave fuafuaina ma fa'atonuga fa'aleleia e fa'apitoa e taua i le taimi o le toe fa'aleleia.O le mea lea, o le faʻamalosia o le taʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga vave o le toe faʻaleleia o galuega o se vaega taua o le togafitiga o gau.

1. Faʻaitiitiga, faʻaleleia ma faʻaleleia faʻamalositino o faiga faʻavae e tolu o togafitiga gau.O le fa'aitiitiga ma le fa'amautuina o le 'autu lea o togafitiga, ma o le fa'aleleia o le fa'amalositino o le fa'amaoniga lea mo le fa'amalieina o galuega ma le fa'amaloloina o vae pe a uma le gau.A aunoa ma ni faʻataʻitaʻiga toe faʻaleleia saʻo ma malosi, e tusa lava pe lelei le faʻaitiitia ma le faʻapipiʻiina, e le mafai ona toe faʻaleleia lelei galuega a lima.

2. E tusa ai ma faʻamatalaga faʻamatalaga talafeagai, afai e le mafai ona gaoioi le lima o loʻo aʻafia mo le sili atu i le 3 vaiaso, o le a avea le gaʻo faʻafesoʻotaʻi o loʻo siomia ai maso ma soʻotaga o le a avea ma mea faʻafesoʻotaʻi mafiafia, lea e faigofie ona taʻitaʻia ai faʻatasi.Afai e taoto i luga o le moega mo le sili atu i le 3-5 vaiaso, o le a faʻaitiitia le malosi o maso i le afa ma faʻaalia maso Atrophy o le le faʻaaogaina.


Taimi meli: Nov-13-2020